De begraafplaats in Noorderwijk bij Herentals
Volledig scherm
De begraafplaats in Noorderwijk bij Herentals © Jurgen Geyselings

Tijdelijk geluidshinder door aanleg urnenveld op kerkhof Noorderwijk

Herentals/NoorderwijkWerken op het kerkhof, dat brengt geluidshinder met zich mee voor zij die in alle rust een bezoekje brengen aan hun dierbaren. Nog een maand wordt er in Noorderwijk werk gemaakt van de aanleg van een nieuw urnenveld.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Nieuwe grote werf op komst in Heultje: rioleringsproject in August Cannaertsstraat zal anderhalf jaar duren
  heultje

  Nieuwe grote werf op komst in Heultje: riolerings­pro­ject in August Cannaerts­straat zal anderhalf jaar duren

  Eind januari starten de langverwachte weg- en rioleringswerken in de August Cannaertsstraat, de verbindingsweg naar Wiekevorst (Heist-op-den-Berg), en in Achterheide en omliggende straten. Voor Heultje (Westerlo) gaat zo een tweede grote werf van start, want momenteel wordt nog de laatste hand gelegd aan de heraanleg van de Gevaertlaan. Het rioleringsproject heeft een kostprijs van 5 miljoen euro en zal midden 2023 klaar zijn.