Tessa trekt deze week met haar Duitse herder naar het WK in Spanje
Volledig scherm
Tessa trekt deze week met haar Duitse herder naar het WK in Spanje © Event Photography Peter

Tessa traint eenmalig met haar Duitse herder op veld VC Herentals: “Stadiongevoel creëren zoals tijdens wereldkampioenschap in Spanje volgende week”

Herentals/LaakdalOpvallende verschijning vorig weekend op de voetbalterreinen van VC Herentals aan de Herenthoutseweg. Ditmaal waren het niet de voetballers, hollend achter een bal, die er tussen de lijnen liepen. Voor één keer was het de beurt aan de 35 jarige Tessa Otté, die er met haar vijfjarige Duitse Herder Inca Ja Na Ka het wereldkampioenschap in Spanje kwam voorbereiden.

 1. Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdagavond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalprogramma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaatsing staan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdag­avond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalpro­gram­ma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaat­sing staan”

  Voor de tweede week op rij kwam Wezel Sport het voorbije weekend niet in actie. Vorige week had de club te maken met een aantal coronabesmettingen. Dit weekend overkwam tegenstander Bevel hetzelfde. Het reglement van Voetbal Vlaanderen zegt dat de uitgestelde wedstrijden 10 dagen later moeten afgewerkt worden. Voor de Molse formatie uit eerste provinciale betekent dat twee keer op rij midweekvoetbal. De eerste afspraak is woensdag om 20 uur tegen Bornem in Oppuurs.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.