Tessa trekt deze week met haar Duitse herder naar het WK in Spanje
Volledig scherm
Tessa trekt deze week met haar Duitse herder naar het WK in Spanje © Event Photography Peter

Tessa traint eenmalig met haar Duitse herder op veld VC Herentals: “Stadiongevoel creëren zoals tijdens wereldkampioenschap in Spanje volgende week”

Herentals/LaakdalOpvallende verschijning vorig weekend op de voetbalterreinen van VC Herentals aan de Herenthoutseweg. Ditmaal waren het niet de voetballers, hollend achter een bal, die er tussen de lijnen liepen. Voor één keer was het de beurt aan de 35 jarige Tessa Otté, die er met haar vijfjarige Duitse Herder Inca Ja Na Ka het wereldkampioenschap in Spanje kwam voorbereiden.

  1. Suzan & Freek, Niels Destadsbader en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”
    Hoogstraten

    Suzan & Freek, Niels Destadsba­der en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”

    De organisatoren van Grenspop hebben de line-up bekendgemaakt voor de tweede editie. Naast Margriet Hermans en Mama’s Jasje, komen ook Niels Destadsbader, Suzan & Freek en de Dinky Toys optreden. Die laatste maakt nog eens een comeback. Afsluiten doen Ilsen & Verhulst. Op de kidsdag komen Nachtwacht en Mega Mindy optreden en wordt de festivalweide omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen. “We wilden een festival waar iedereen zich goed kan voelen”, vertelt Stephanie Cools.