De politie zette de garage af met een lint.
Volledig scherm
De politie zette de garage af met een lint. © Peter Vanderveken

Tanja Dexters en vriend weer vrij na huiszoekingen en verhoor in onderzoek naar verdovende middelen

De politie is vanochtend binnengevallen in garage Peeters - die Kia, Land Rover en Jaguar verkoopt - op de Herenthoutseweg in Herentals. Eigenaar van die garage is Michael Peeters, de vriend van Ex-Miss België Tanja Dexters. Zowel Dexters als haar vriend werden, samen met drie andere verdachten, opgepakt voor verhoor. Ook bij zijn privéwoning zou er een inval geweest zijn.

38 reacties

 • Yves Steenssens

  2 jaar geleden
  Met Tania zou ik ook 6 uurtjes bak willen zitten .
 • paul vdkerckhove

  2 jaar geleden
  ALS er bewijzen zijn , moet de politie de bewijzen ook in handen weten te krijgen en dat koppel arresteren . Indien niet , dan niet .
 • Dirk Bolle

  2 jaar geleden
  Tanja is een 'vrouw uit de duizend'. Daar zit tenminste pit in. Dat iedereen haar afkaffert, Tja, doe zelf iets met uw leven of zwijg. Bij mij mag ze afkomen, plezier verzekerd.
 • Guido Volkaerts

  2 jaar geleden
  Het hoeveelste schandaal is dat rond haar persoontje...??? Ben ondertussen de tel kwijt...
 • Dennis Andersen

  2 jaar geleden
  Hier is toch enige misvatting denk ik, voor gebruikers doen ze zoiets niet. Maar ze verkopen zelf graag show en staan graag in de aandacht, awel die hebben ze nu ook gekregen se.
 1. Namiddagje bowlen voor senioren uit Netelandgemeenten
  Herentals

  Namiddagje bowlen voor senioren uit Netelandge­meen­ten

  Neteland organiseert op donderdag 16 december een bowlingnamiddag voor 55-plussers uit Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar. De activiteit gaat door van 14 tot 16 uur in Bowling Het Ven, Vennen 36 in Herentals. Het inschrijvingsgeld bedraagt 4 euro. Daarvoor kan je twee spelletjes bowlen en je krijgt ook een drankje aangeboden. Inschrijven kan via de webshop van de stad Herentals of aan de balie van de dienst sport, jeugd en evenementen van de stad Herentals (De Vossenberg, Markgravenstraat 107 Herentals). Covid Safe Ticket en mondmasker zijn verplicht.