Ook de Herentalse kunstenaars Geert Verbist en Peter Snijder (r.) stellen hun werken tentoon tijdens WinterSTORM
Volledig scherm
Ook de Herentalse kunstenaars Geert Verbist en Peter Snijder (r.) stellen hun werken tentoon tijdens WinterSTORM © Jurgen Geyselings

Talloze lichtkunstwerken te bewonderen tijdens ‘winterSTORM’ in stadscentrum: “Een nieuwe start, een nieuw begin, daar zijn we allemaal naar op zoek vandaag de dag”

HerentalsVanaf zondag brengt WinterSTORM licht in de duisternis tussen kerst en nieuw in de Herentalse binnenstad. Verdeeld over verschillende locaties die met elkaar verbonden worden dankzij een wandeling stellen verschillende kunstenaars hun lichtkunstwerken voor aan de voorbijgangers. “Het wordt iets helemaal anders dan de lichtjeswandeling van vorig jaar”, klinkt het bij kunstenaar Peter Snijder.

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.