Het Campinastrand is één van de vele Kempense campings
Volledig scherm
Het Campinastrand is één van de vele Kempense campings © Peter Vanderveken

Steeds meer mensen vinden weg naar Kempense camping: “Onze regio als merk naast Kust en Ardennen plaatsen”

KempenDe vzw Kempencampings heeft het mandaat van voorzitter Kris Quaghebeur verlengd. Hij moet, samen met de provincie, de sterke groei van het kamperen in de Kempen nog versterken. De leden zien bij de start van het seizoen alvast heel positieve signalen. “Op veel Kempense campings waait een frisse wind, vaak met jonge ondernemers die willen investeren, heel positief denken en vooral opportuniteiten zien”, klinkt het.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. MIJN DORP. Philip ‘Mr. Proper’ Ver Elst over zijn Oosterwijk: “Picknicken met mijn dochters bij Kamp C, dat vind ik geweldig”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Philip ‘Mr. Proper’ Ver Elst over zijn Oosterwijk: “Picknicken met mijn dochters bij Kamp C, dat vind ik geweldig”

  Zou er iemand meer zorg dragen voor zijn dorp en omgeving dan Philip Ver Elst uit Oosterwijk (Westerlo)? Zijn bijnaam is niet voor niets Mr. Proper, want al bijna twintig jaar lang gaat hij vrijwel dagelijks op pad met zijn bolderkar en grijper om zwerfvuil op te ruimen. Vanwege zijn bijzondere engagement mocht hij twee jaar geleden zelfs op audiëntie komen bij koning Filip. Philip toont ons zijn mooiste plekjes in Oosterwijk, het dorp waar hij sinds 2017 woont.
  Westerlo