De affiche waarmee de stad Herentals wielrenner Wout Van Aert wil steunen op de Olympische Spelen
Volledig scherm
De affiche waarmee de stad Herentals wielrenner Wout Van Aert wil steunen op de Olympische Spelen © rv

Stad verdeelt affiches om Van Aert te steunen: “Heel Herentals supportert voor jou, Wout!”

HerentalsIn Herentals worden er sinds kort affiches verdeeld met een foto van wielrenner Wout Van Aert en de tekst ‘Heel Herentals supportert voor jou Wout’. Op deze manier wil de stad Van Aert een steuntje in de rug geven richting een gouden medaille op de Olympische Spelen in Tokyo.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. “Knap van Wout én Remco, maar alles nu op volgende week zondag. Wout voor Goud”
  Lille

  “Knap van Wout én Remco, maar alles nu op volgende week zondag. Wout voor Goud”

  Een overrompeling was het niet in café De Crawaett voor het WK tijdrijden, maar de trouwste supporters voor Wout Van Aert waren toch op post. Ze hoopten allemaal stiekem wel op een knalprestatie, maar ze kijken eigenlijk meer uit naar volgende zondag. Het échte WK. “Alleen met die trui kun je een heel jaar lang uitpakken", zegt Luc Wouters. Uiteindelijk won Filippo Ganna, maar de bewondering voor Wout én Remco steken ze niet onder stoelen of banken.