Monique Heyns en dochter Sara Hufkens van 'Speculaasje Heyns' in Herentals
Volledig scherm
Monique Heyns en dochter Sara Hufkens van 'Speculaasje Heyns' in Herentals © Jurgen Geyselings

‘Speculaasje Heyns’ lanceert met succes eigen speculaaspasta: “Creamy versie was binnen de week uitverkocht”

Herentals‘Speculaasje Heyns’ uit de Bovenrij verkoopt sinds deze week zijn eigen speculaaspasta. De nieuwste lekkernij van de Herentalse ondernemer valt in de smaak valt, want de creamy versie van de pasta is al uitverkocht. Van de crunchy samenstelling staan nog vele potten op mogelijke kopers te wachten in de zaak.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. André Hazes in Herentals eerste grote evenement in de regio? “De concertdatum staat exact op 13 augustus, laat die 5.000 mensen maar komen!”
  PREMIUM
  Herentals

  André Hazes in Herentals eerste grote evenement in de regio? “De concertda­tum staat exact op 13 augustus, laat die 5.000 mensen maar komen!”

  Het lijkt er fel op dat in Herentals op 13 augustus één van de eerste grote evenementen in onze regio zal plaatsvinden. André Hazes Junior zakt namelijk die dag af naar de Grote Markt. Organisator Kristof Van Loy is alvast enthousiast. “Het optreden valt net op de dag dat er evenementen met meer dan 5.000 mensen mogen plaatsvinden”
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique