Een beeld van een verkeersremmer elders in Vlaanderen
Volledig scherm
Een beeld van een verkeersremmer elders in Vlaanderen © LBB

Snelheidsremmer op komst aan Broekhoven in Morkhoven

Herentals/MorkhovenAan Broekhoven in Morkhoven bij Herentals zal volgende maand een verkeersremmer geïnstalleerd worden die voor een verkeersveilige straat moet zorgen. Het is na snelheidsmetingen dat het stadsbestuur besloot om in te grijpen.

 1. Heb je thuis geen concentratie? Op deze 9 plekken in de regio Mechelen en de Kempen kan je studeren in alle rust: van een fuifzaal tot een kerk
  PREMIUM
  Regio Mechelen/Kempen

  Heb je thuis geen concentra­tie? Op deze 9 plekken in de regio Mechelen en de Kempen kan je studeren in alle rust: van een fuifzaal tot een kerk

  De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar in de regio Mechelen en de Kempen je samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Fuifzaal ‘t Hofeind in Merksplas tot de kerk in Duffel. Hier blok je voor die goede cijfers.
 2. Zo VeloVeilig is Herentals: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Herentals

  Zo VeloVeilig is Herentals: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Herentals hebben 78 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.