Zwarte Piet, Celine Van Ouytsel, Sinterklaas en schepen Yoleen Van Camp staken de kerstverlichting aan.
Volledig scherm
Zwarte Piet, Celine Van Ouytsel, Sinterklaas en schepen Yoleen Van Camp staken de kerstverlichting aan. © Peter Vanderveken

Sinterklaas, Zwarte Piet en Miss België-kandidate Celine Van Ouytsel luiden kerstperiode in

Op de Grote Markt van Herentals luidden Sinterklaas en Zwarte Piet, samen met de Herentalse Miss België-kandidate Celine Van Ouytsel, de kerstperiode in de stad in. Met een druk op de knop werden de lichtjes in de grote kerstboom aangestoken.

 1. Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”
  Vorselaar

  Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

  De 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance