Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Sint-Jobsstraat terug open, koning fiets regeert

HerentalsSinds het voorjaar was het eerste deel van de Sint-Jobstraat aan de rotonde met de Augustijnenlaan afgesloten voor het verkeer. Vandaag, woensdag 24 november gaat dat deel van de straat weer open als fietsstraat.

 1. Man (65) gaat tegen echtgenote door het lint na Okra-activiteit: “‘Ik snij je kop eraf’, riep hij met een machete in de hand”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Man (65) gaat tegen echtgenote door het lint na Okra-activiteit: “‘Ik snij je kop eraf’, riep hij met een machete in de hand”

  Maar liefst 43 jaar was hij ‘gelukkig’ getrouwd. Maar toen hij op 19 augustus vorig jaar thuiskwam na een Okra-activiteit, zijn bij de 65-jarige R.M. uit Kasterlee de stoppen doorgeslagen. “Hij zat zijn vrouw achterna met een machete en riep dat hij haar kop er zou afsnijden”, schetst aanklager Bo Piedfort. Zelf wijst hij met een beschuldigende vinger naar zijn dochter.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”