Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Sint-Jobsstraat terug open, koning fiets regeert

HerentalsSinds het voorjaar was het eerste deel van de Sint-Jobstraat aan de rotonde met de Augustijnenlaan afgesloten voor het verkeer. Vandaag, woensdag 24 november gaat dat deel van de straat weer open als fietsstraat.

 1. Fanfare hoopt zich met Koperpunk richting VLAMO-award te blazen op Clamotte Rock: “Doel hebben is het belangrijkste, de award winnen de kroon op het werk”
  Herenthout

  Fanfare hoopt zich met Koperpunk richting VLA­MO-a­ward te blazen op Clamotte Rock: “Doel hebben is het belangrijk­ste, de award winnen de kroon op het werk”

  Enkele weken geleden kondigde de organisatie van Clamotte Rock aan dat de Koninklijke Fanfare Sint Pieter dit jaar een set zal verzorgen op de jubileumeditie van hun festival. Geen klassiek fanfareconcert, maar een nagelnieuwe, loeiharde set Koperpunk, samen met punkrocksensatie ‘The Priceduifkes’. Het is met dit concept dat de Herenthoutse fanfare genomineerd werd voor de VLAMO-award.
 2. Yarne Arrazola (Witgoor Sport): “Het oefenduel tegen Dessel zal ons een stuk wijzer maken”
  Voetbal derde nationale B

  Yarne Arrazola (Witgoor Sport): “Het oefenduel tegen Dessel zal ons een stuk wijzer maken”

  In de hoop dat volgende week de competitie in derde nationale B hervat kan worden, heeft Witgoor nog een attractieve oefenwedstrijd aan zijn programma toegevoegd. Zaterdagnamiddag om 15 uur is het gastheer voor de dorpsgenoten van Dessel. Net als voor nieuwkomer Ratko Vansimpsen is het ook voor doelman Yarne Arrazola een duel tegen zijn ex-ploeg. Jammer voor beide teams is dat publiek niet toegelaten is.