Een simulatiebeeld van de Kunstencampus.
Volledig scherm
Een simulatiebeeld van de Kunstencampus. © RV

Renovatie van Kunstencampus start over twee weken

herentalsOp dinsdag 3 november start de renovatie van de Kunstencampus op de Molenvest in Herentals. De renovatie, die de twee academies van de stad onder één dak samenbrengt, gaat ongeveer twee jaar duren.

 1. Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”
  Vorselaar

  Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

  De 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”
 2. Optreden ‘De Mens’ voor de derde keer uitgesteld: “Frank Vander Linden en de zijnen zullen in juni het beste van zichzelf geven in Zaal Lux. Duimen maar...”
  Herenthout

  Optreden ‘De Mens’ voor de derde keer uitgesteld: “Frank Vander Linden en de zijnen zullen in juni het beste van zichzelf geven in Zaal Lux. Duimen maar...”

  Het concert van De Mens in Herenthout werd alweer uitgesteld omwille van de coronacrisis. ‘Blijven geloven in betere tijden!’, onder dat motto gaan de concertorganisatoren van Minc 2021 in. Zo zal - hopelijk - een volle Zaal Lux op zaterdag 5 juni meezingen met hits als Ergens Onderweg, Irene en Jeroen Brouwers.
 1. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?

 2. Vlaming breekt wereldrecord wijnglazen dragen met één hand
  Play
  record

  Vlaming breekt wereldre­cord wijnglazen dragen met één hand