De twee mannen kunnen meer informatie verschaffen over de fietsdiefstal.
Volledig scherm
De twee mannen kunnen meer informatie verschaffen over de fietsdiefstal. © Politie Neteland

Politie Neteland zoekt twee mannen in kader van fietsdiefstal

De politie Neteland is op zoek naar de identiteit van twee personen, naar aanleiding van een fietsdiefstal op 6 oktober om 12 uur in de onmiddellijke omgeving van het station in Olen.

0 reacties

 1. Uitbaters muziekcafé The Roxy trakteren met gratis optredens op Grote Markt: “Jaar geleden amper vier man aan tafel en nu dit, veel plezanter!”
  Herentals

  Uitbaters muziekcafé The Roxy trakteren met gratis optredens op Grote Markt: “Jaar geleden amper vier man aan tafel en nu dit, veel plezanter!”

  ‘The Roxy Fest’ is de naam van het verjaardagsfeest van Café The Roxy in Herentals. Zes bands komen er verspreid over de hele dag langs op het podium dat zijn plaats krijgt recht over het café op de Grote Markt. De opvallendste naam op de affiche zijn de Britten ‘Not The Rolling Stones’, ‘s werelds strafste tribute band van de echte The Rolling Stones. En de inkom? Die is volledig gratis!
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.