Guy van Rompaey mocht vorige week langsgaan in het ziekenhuis voor z'n operatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Guy van Rompaey mocht vorige week langsgaan in het ziekenhuis voor z'n operatie. © RTV

Patiënt met hersentumor die op laatste moment van operatietafel gehaald werd, ging vorige week onder het mes: “Geef de moed nooit op, de artsen doen hun uiterste best”

HerentalsGuy van Rompaey, de man uit de Herentalse deelgemeente Noorderwijk die eind oktober op het laatste moment van de operatietafel gehaald werd omdat zijn operatie niet kon doorgaan, is ondertussen onder het mes geweest en stelt het goed. De hersenoperatie van de 58-jarige man werd afgeblazen omdat er te weinig plaats was op Intensieven Zorgen in UZ Leuven. “De dokters in het ziekenhuis hebben prima werk geleverd. Zij kunnen aan de hele toestand met het uitstellen van operaties weinig tot niets doen”, vertelt de man.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.