De nieuwe overdekte bushalte werd feestelijk ingehuldigd door schepenen Jan Michielsen, Yoleen Van Camp en Stefan Verraedt.
Volledig scherm
De nieuwe overdekte bushalte werd feestelijk ingehuldigd door schepenen Jan Michielsen, Yoleen Van Camp en Stefan Verraedt. © Peter Vanderveken

Nieuwe overdekte bushalte aan parochiecentrum van Noorderwijk

Een delegatie van het stadsbestuur huldigde woensdagochtend de nieuwe overdekte bushalte aan het parochiecentrum in Noorderwijk (Herentals) officieel in. De meest gebruikte bushalte van de deelgemeente kreeg een schuilhuis van 3,4 op 1,6 meter.

0 reacties

  1. Herentalse Femke Verschueren (22) krijgt musicalhoofdrol in Antwerpse Zuiderpershuis : “Ik sprong een gat in de lucht!”
    PREMIUM
    Herentals

    Herentalse Femke Verschue­ren (22) krijgt musical­hoofd­rol in Antwerpse Zuiderpers­huis : “Ik sprong een gat in de lucht!”

    De 22-jarige Femke Verschueren uit Herentals maakt eind oktober van dit jaar haar musicaldebuut als kampleidster ‘Jax’ in de gloednieuwe musical Kamp Delta. De Herentalse, gekend als vertegenwoordigster van ons land bij Junior Eurosong in 2011 maar ook van haar rol bij de vtm reeks Lisa, kaapte meteen de hoofdrol weg voor de musical die te zien zal zijn in het Zuiderpershuis te Antwerpen. “Toen ik geboren werd, waren mijn twee oudere zussen, Ymke en Anke, al verliefd op muziek. Zij hebben die liefde ongetwijfeld aan mij doorgegeven”, klinkt het.