Tijdens de Neteland Natuurloop ontdekken de lopers prachtige Herentalse natuur.
Volledig scherm
Tijdens de Neteland Natuurloop ontdekken de lopers prachtige Herentalse natuur. © Neteland Natuurloop

Neteland Natuurloop verwelkomt opnieuw lopers in Herentalse natuurpracht

HerentalsNa een digitale versie vorig jaar mag de Neteland Natuurloop deze zomer opnieuw fysiek plaatsvinden. De zesde editie van de natuurloop staat gepland op zaterdag 21 augustus en de opbrengsten gaan naar goede gewoonte integraal naar het Olivia Fund, een kinderkankerfonds.

 1. Samen met twee kompanen bereikt de 84 jarige Nest na tien dagen fietsen Lourdes: “Ondanks we geen rustdag hadden, waren de ritten best te doen”
  Grobbendonk/Vorselaar/Lille

  Samen met twee kompanen bereikt de 84 jarige Nest na tien dagen fietsen Lourdes: “Ondanks we geen rustdag hadden, waren de ritten best te doen”

  Tien dagen geleden vertrokken de 84-jarige Nest De Vries uit Grobbendonk, zijn schoonbroer Jan Adriaenssen (67) uit Vorselaar en vriend Boudewijn Geentjens (48) uit Wechelderzande met de fiets van Wechelderzande naar Lourdes. Een rit van ruim 1240 kilometer om in Lourdes een kaars te branden voor iedereen die ze kennen en gekend hebben, alsook voor families met een ziek kind van het goede doel Beyond the Moon. Gisteren kwam het trio uiteindelijk aan in het bedevaartsoord.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.