Melinda Neefs bij het kersttafereel dat z'n plekje kreeg bij haar in de zaak Vita Food in Herentals
Volledig scherm
Melinda Neefs bij het kersttafereel dat z'n plekje kreeg bij haar in de zaak Vita Food in Herentals © Jurgen Geyselings

Melinda dompelt haar broodjeszaak onder in kerstsfeer: “Al hele week komen klanten hier met een glimlach binnen, da’s niet evident in deze verzuurde tijden”

HerentalsEen gezellige kerstsfeer creëren en hopen dat de vele andere Herentalse ondernemers haar voorbeeld volgen. Dat is waar Melinda Neefst (50) voor wil zorgen in haar broodjesbar Vita Food. “Maar ook voor mezelf, ik ben trouwens meer uren in de zaak dan bij mezelf thuis.”

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.