Illustratiebeeld Stadspark: de graffiti op de foto is niet aangebracht door de beklaagde
Volledig scherm
Illustratiebeeld Stadspark: de graffiti op de foto is niet aangebracht door de beklaagde © Peter Vanderveken

Man protesteert met graffiti tegen overlastjongeren in Stadspark

HerentalsEen man uit Herentals werd in het Stadspark betrapt op het aanbrengen van graffiti. Met zijn tekeningen wilde hij naar eigen zeggen protesteren tegen jongeren die cannabis roken in het park. “Bizar, want hij kampt zelf met een drugsproblematiek”, zegt openbaar aanklager Elke Van Dijck.

  1. Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhandels: “Deze man moet gestopt worden”
    Lille/Merksplas

    Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhan­dels: “Deze man moet gestopt worden”

    Drankenhandels Daems uit Lille en Prik & Tik Merksplas zijn beiden het slachtoffer geworden van dezelfde winkeldief. In beide handelszaken ging hij aan de haal met flessen whisky en/of champagne. Alles samen nam hij voor meer dan 2.000 euro mee. Beide zaakvoerders zijn honderd procent zeker dat het om dezelfde dader gaat. “Op de beelden van onze collega zagen we het direct: die man sloeg ook bij ons toe tijdens de feestdagen”, zucht Sam Peeters van Prik & Tik in Merksplas.