De medewerkers bij Kaliber werden getrakteerd op frietjes
Volledig scherm
De medewerkers bij Kaliber werden getrakteerd op frietjes © rv

Maatwerkbedrijf Kaliber trakteert medewerkers op frietjesfeest

HerentalsMaatwerkbedrijf Kaliber, een Herentals bedrijf gespecialiseerd in repetitief handwerk van hoge kwaliteit, vierde de start van de zomer met een ‘frietjesfeest’ voor de medewerkers.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Willem Brouwers schenkt Lille United na spektakelwedstrijd tegen Nijlen een onverhoopt gelijkspel
  voetbal derde nationale B

  Willem Brouwers schenkt Lille United na spektakel­wed­strijd tegen Nijlen een onverhoopt gelijkspel

  Na een onwaarschijnlijke ommekeer, heeft Lille United in het burenduel tegen Nijlen een 3-3- gelijkspel uit de brand kunnen slepen. Vijf minuten na de rust kreeg thuisspeler Stig Cools rood, drie minuten later schoot Yves Peeters Nijlen naar een 1-3-voorsprong, en leek Lille op weg naar zijn eerste nederlaag. Maar in derde nationale B is elke zekerheid heel ver weg.
 1. Onze weekendtips voor de Kempen: een escapewandeling, een unieke plantentuin of de sportieve toer op met een triatlon
  PREMIUM
  Kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: een escapewan­de­ling, een unieke planten­tuin of de sportieve toer op met een triatlon

  De zomer is stilaan voorbij. Het schooljaar weer begonnen, maar in het weekend maken we toch nog altijd graag wat tijd vrij om ergens naar toe te gaan. Wij maken een kleine selectie met enkele mogelijkheden om alleen, samen met vrienden of met het gezin op uitstap te gaan. Van een triatlon deels voor het goede doel, tot de Dag van de Landbouw of de provinciale veldritkampioenschappen. Of wat dacht u van een unieke plantentuin of een ‘escapewandeling’.