Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Lierseweg tussen Bergenstraat en Sint-Jansstraat tijdelijk afgesloten

In de week van 25 november vinden er rioleringswerkzaamheden plaats op de Lierseweg, tussen de Bergenstraat en de Sint-Jansstraat. De straat is daardoor enkele dagen afgesloten voor het doorgaand verkeer.

 1. Sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen plaatst komende jaren 27.609 zonnepanelen op 1.222 daken
  Westerlo/Herentals

  Sociale huisves­tings­maat­schap­pij Zonnige Kempen plaatst komende jaren 27.609 zonnepane­len op 1.222 daken

  Afgelopen maandag tekenden 40 Vlaamse sociale huisvestingsmaatschappijen de oprichtingsakte van de coöperatieve vennootschap Aster, waarmee ze actief willen bijdragen aan een beter klimaat en de strijd aangaan met energiearmoede. Met een investering van 231 miljoen euro over vier jaar worden er 647.767 zonnepanelen op 58.433 gebouwen geïnstalleerd. Zonnige Kempen uit Westerlo doet zijn duit in het zakje met 27.609 zonnepanelen.
 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen