Een delegatie van de mensen die kwamen genieten tijdens het ontbijt van Liberale Vrouwen Herentals. Centraal met sjaal staat voorzitter Annita Maes.
Volledig scherm
Een delegatie van de mensen die kwamen genieten tijdens het ontbijt van Liberale Vrouwen Herentals. Centraal met sjaal staat voorzitter Annita Maes. © rv

Liberale Vrouwen Herentals omgedoopt tot AURORA

HerentalsTijdens een ontbijt van de Liberale Vrouwen Herentals, goed voor meer dan tachtig deelnemers, kwam voorzitter Annita Maes met een nieuwe naam voor de vereniging: AURORA.

  1. Algemeen directeur van scholengroep staat zelf in de klas om lerarentekort onder de aandacht te brengen: “Dat jonge mensen minder kiezen voor lerarenberoep baart me zorgen”
    Bonheiden/Berlaar

    Algemeen directeur van scholen­groep staat zelf in de klas om lerarente­kort onder de aandacht te brengen: “Dat jonge mensen minder kiezen voor lerarenbe­roep baart me zorgen”

    Algemeen directeur van GO! Scholengroep 5 Geert Van Hoof (50 jaar) uit Berlaar stond op woensdagvoormiddag voor het eerst in twintig jaar nog eens voor een klas. De directeur van de inrichtende macht van 37 onderwijsinstellingen in de regio Mechelen, Heist-op-den-Berg en Keerbergen deed dat in de GO! Basisschool Klim Op in Bonheiden. Door opnieuw les te geven wou hij het nijpend lerarentekort onder de aandacht brengen.