De leerlingen van het derde jaar houtberwerking bij hun in hout gemaakte kerstfiguren in de stal van Herentals
Volledig scherm
De leerlingen van het derde jaar houtberwerking bij hun in hout gemaakte kerstfiguren in de stal van Herentals © Jurgen Geyselings

Leerlingen kOsh Campus Scheppersstraat maken houten figuren voor Herentalse kerststal

HerentalsVandaag plaatsten enkele leerlingen van het derde middelbaar houtbewerking KOsh Campus Scheppersstraat de houten beelden in de kerststal op de Grote Markt in Herentals. Nadat ze enkele jaren geleden de dieren al maakten op school, was het nu de beurt aan Jozef, Maria en hun kleine spruit Jezus.

 1. Loopbaancoach Petra krijgt steeds meer mensen met nakende burnout over de vloer: “Kleine aanpassingen op het werk kunnen vaak al veel verhelpen”
  Herenthout

  Loopbaan­coach Petra krijgt steeds meer mensen met nakende burnout over de vloer: “Kleine aanpassin­gen op het werk kunnen vaak al veel verhelpen”

  Een steeds aangroeiend aandeel van de werkende bevolking heeft burn-outklachten. Maar hoe weet je zeker of een burn-out op de loer ligt? Wie twijfelt, kan zichzelf testen via de Burnout Assessment Tool, een snelle en praktische test ontwikkeld door de KU Leuven. Ook de Herenthoutse organisatie-, stress- en loopbaancoach Petra Peltenburg is er vol lof over.
 2. Yarne Arrazola (Witgoor Sport): “Het oefenduel tegen Dessel zal ons een stuk wijzer maken”
  Voetbal derde nationale B

  Yarne Arrazola (Witgoor Sport): “Het oefenduel tegen Dessel zal ons een stuk wijzer maken”

  In de hoop dat volgende week de competitie in derde nationale B hervat kan worden, heeft Witgoor nog een attractieve oefenwedstrijd aan zijn programma toegevoegd. Zaterdagnamiddag om 15 uur is het gastheer voor de dorpsgenoten van Dessel. Net als voor nieuwkomer Ratko Vansimpsen is het ook voor doelman Yarne Arrazola een duel tegen zijn ex-ploeg. Jammer voor beide teams is dat publiek niet toegelaten is.