In Vorselaar werden de leerkrachten getrakteerd op een lekker ontbijt vanochtend vroeg
Volledig scherm
In Vorselaar werden de leerkrachten getrakteerd op een lekker ontbijt vanochtend vroeg © Adrie de Kok

Leerkrachten starten Dag van de Leerkracht met lekker ontbijt: “Ik voelde me precies op hotel”

Vorselaar/HerentalsIn vele scholen in Vlaanderen werd vandaag de Dag van de Leerkracht gevierd. Onder andere in onderwijsdorp bij uitstek Vorselaar en in Herentals bij kOsh Campus Ieperstraat werden de leerkrachten vanochtend vroeg getrakteerd op een heerlijk ontbijt met koffie.

 1. Van Lux Treasures tot Anders at Home: bij deze 6 winkels in de Kempen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
  PREMIUM
  Kempen

  Van Lux Treasures tot Anders at Home: bij deze 6 winkels in de Kempen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

  Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de Kempen op waar je daarvoor terechtkan: van Lux Treasures in Hoogstraten tot Anders at Home in Herentals.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Ziekenhuis Geel gebruikt voortaan ook robotchirurgie bij operaties in maag en darmen: “We kunnen zo met zeer hoge precisie in zeer kleine ruimtes opereren”
  geel

  Ziekenhuis Geel gebruikt voortaan ook robotchi­rur­gie bij operaties in maag en darmen: “We kunnen zo met zeer hoge precisie in zeer kleine ruimtes opereren”

  Nadat het Ziekenhuis Geel eerder dit jaar al voor het eerst gebruikmaakte van robotchirurgie binnen de urologie, voornamelijk voor operaties aan de prostaat, kan dat voortaan ook binnen de abdominale heelkunde. De ingrepen — meer bepaald bij buikwandchirurgie en bij operaties van maag en darmen, waaronder ook kankeroperaties — kunnen zo met een hogere precisie uitgevoerd worden.