Karolien Coenen
Volledig scherm
© Karolien Coenen

Kerstmarkt Noorderwijk afgelast

Herentals/NoorderwijkNadat donderdag reeds bekend gemaakt werd dat de kerstmarkt in het centrum van Herentals op 11 en 12 december afgelast is, is ook de kerstmarkt in deelgemeente Noorderwijk hetzelfde lot beschoren.

 1. Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”

  Vanaf volgend weekend barst in eerste provinciale de titelstrijd opnieuw los. Bij Wezel, dat samen met Kontich het klassement aanvoert, wordt eveneens werk gemaakt van de toekomst. Vorige week maakte de club bekend dat er geen vervolg komt aan de samenwerking met het trainersduo Sepp De Roover en Rob Nuyts. Bart Kolen is dan weer één van de spelers die zijn overeenkomst verlengde.
 2. Jens Verbeek (Dessel Sport): “Ik ben er trots op dat ik in de heenronde een vaste waarde was”
  voetbal eerste nationale

  Jens Verbeek (Dessel Sport): “Ik ben er trots op dat ik in de heenronde een vaste waarde was”

  In eerste nationale opent Dessel Sport zaterdagavond de tweede competitiehelft met een thuiswedstrijd tegen La Louvière. Dessel is de leider, La Louvière is in het algemeen klassement de op één na slechtste leerling van de klas. Dessel is met 32 gescoorde doelpunten de meest productieve ploeg van de reeks. La Louvière vond in de voorbije veertien duels slechts zes keer de weg naar doel. Maar in voetbal is alles mogelijk.
 3. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.