Een beeld van een van de vorige edities van het Kempisch Mobiliteitssalon.
Volledig scherm
Een beeld van een van de vorige edities van het Kempisch Mobiliteitssalon. © RV

Kempisch Mobiliteitssalon op domein van Golfclub Witbos

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vormt Golfclub Witbos in Noorderwijk (Herentals) weer het decor van het Kempisch Mobiliteitssalon. Op het mini-autosalon vind je tal van verschillende voertuigen - zoals wagens, motors, mobilhomes en fietsen - met alleen maar dealers uit de Kempen.

1 reactie

 • ralph ERNST

  2 jaar geleden
  Wederom kan men de golfers (leden !) van Golfclub Witbos maar één goede raad geven : bijf er weg tijdens het w.e. want het wordt er weer een heksenketel !
 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant