Het Heilig Hartziekenhuis in Mol
Volledig scherm
Het Heilig Hartziekenhuis in Mol © Gemeente Mol

Kempense ziekenhuislaboratoria voldoen aan strenge eisen Sciensano: "Bevestiging van kwaliteit en betrouwbaarheid"

KempenIn juni werden de laboratoria van de ziekenhuizen van Herentals, Turnhout en Mol doorgelicht door externe auditoren van Sciensano. Het voorlopig resultaat van de audit bevestigt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de drie labo’s.

 1. Kempische Anke Verschueren speelt theatervoorstelling vol muziek in cultuurcentrum de Werft
  Geel/morkhoven

  Kempische Anke Verschue­ren speelt theater­voor­stel­ling vol muziek in cultuurcen­trum de Werft

  Aan het begin van het nieuwe cultuurseizoen geeft cultuurcentrum de Werft in Geel het podium aan de 28-jarige zangeres en woordkunstenares Anke Verschueren uit Morkhoven (Herentals). Zij brengt op donderdag 6 oktober haar theatervoorstelling I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVE SONG op de planken, waarbij ze aan de hand van liefdesliedjesteksten uit alle tijden probeert te achterhalen wat verliefdheid eigenlijk is.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.