Een rustige studeer of examenplek kan een wereld van verschil maken vindt men bij JONG CD&V Herentals
Volledig scherm
Een rustige studeer of examenplek kan een wereld van verschil maken vindt men bij JONG CD&V Herentals © RV

JONG CD&V Herentals wil extra studie- en examenplaatsen voor studenten: “Een goede, rustige omgeving kan een wereld van verschil betekenen”

HerentalsInmiddels is het duidelijk dat lokale besturen opnieuw studieplaatsen mogen inrichten. Ook bij JONG CD&V Herentals roept men op om in de stad extra studie- en examenruimtes te voorzien voor de studenten.

 1. Tot eind februari werken aan ‘probleemoverweg’: “Wissel 100 meter opschuiven en de overweg zal per jaar vier keer minder dicht moeten”
  Herentals

  Tot eind februari werken aan ‘probleem­over­weg’: “Wissel 100 meter opschuiven en de overweg zal per jaar vier keer minder dicht moeten”

  Tot eind februari vernieuwt infrastructuurbeheerder Infrabel de overweg van de Belgiëlaan in Herentals. Deze overweg moest in het verleden gemiddeld om de drie maanden dicht voor onderhoud, vier keer meer dan normaal. Specialisten van de infrastructuurbeheerder pakken de problemen nu structureel aan waardoor de overweg veiliger, geluidsarmer en comfortabeler wordt. In totaal gaat het om een investering van ruim 1 miljoen.
 2. Vaccinatiecentra in Eerstelijnszone Middenkempen zijn bekend: militaire basis in Grobbendonk en sporthal in Tielen
  Grobbendonk/Kasterlee/Herentals/Lille/Herenthout/Vorselaar/Olen

  Vaccinatie­cen­tra in Eerste­lijns­zo­ne Middenkem­pen zijn bekend: militaire basis in Grob­bendonk en sporthal in Tielen

  De inwoners van Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar, Lille en Kasterlee zullen gevaccineerd worden in één van de loodsen op het militaire domein in Grobbendonk en sporthal Tielenhei in Tielen. De vaccinatiecentra moeten klaar zijn tegen half februari, zodat er ten laatste begin maart gestart kan worden met vaccineren.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"