RV
Volledig scherm
© RV

Jaagpaden in Herentals tijdelijk onderbroken

HerentalsZowel het jaagpad langs het Albertkanaal en dat langs het Kempisch Kanaal in Herentals zijn een tijdje onderbroken. Op beide trajecten is er voor fietsers een tijdelijke omleiding.

 1. Plannen voor nieuwe schaatsbaan in Herentals: “Zelfs mogelijk om twee ijspistes boven elkaar te plaatsen”
  PREMIUM
  Herentals

  Plannen voor nieuwe schaats­baan in Herentals: “Zelfs mogelijk om twee ijspistes boven elkaar te plaatsen”

  In Herentals brainstormt het lokale bestuur, met nieuwbakken Schepen van Sport Eva Brandwijk (N-VA) op kop, over de vernieuwing van de huidige schaatsbaan op het terrein van Sport Vlaanderen. ‘Alles zit nog in een beginfase, maar met een vernieuwing willen we de ijshockeyclub een kans geven om verder te groeien en zowel kunstschaatsers als recreatieve schaatsers meer uren aanbieden”, klinkt het.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 3. OG Vorselaar geniet met volle teugen van een onverhoopte, maar verdiende plaats in de subtop
  voetbal eerste provinciale

  OG Vorselaar geniet met volle teugen van een onverhoop­te, maar verdiende plaats in de subtop

  OG Vorselaar prijkt in eerste provinciale, met twaalf punten na zeven wedstrijden, op een onverhoopt gedeelde vijfde plaats. Zaterdagavond won het team van aanvoerder Vincent Van Sprengel met 2-4 op het veld van Antonia. Na tien minuten leidde Antonia nochtans met 2-0. Het goed voetballende Vorselaar zette na de rust een veelzeggend eindresultaat op het scorebord.
 4. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.