De ijzeren spoorwegbrug over het Albertkanaal in Herentals zal vervangen worden
Volledig scherm
De ijzeren spoorwegbrug over het Albertkanaal in Herentals zal vervangen worden © Jurgen Geyselings

Infomarkt over aanleg nieuwe spoorwegbrug over Albertkanaal

HerentalsBenieuwd naar de verkeershinder die aanleg van de nieuwe spoorwegbrug aan het Albertkanaal in Herentals de komende maanden met zich meebrengt? Of wil je meer weten over de ontwerpplannen? Dan kan je op woensdagavond 11 mei terecht op de infomarkt aan Hemeldonk.

 1. Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de Kempen

  Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de Kempen. Van zwemmen in het Zilvermeer in Mol tot wandelen met ezels in Ramsel: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.