Maud Van der Vorst, Dove Cameron en Luna Duval in Londen.
Volledig scherm
Maud Van der Vorst, Dove Cameron en Luna Duval in Londen. © RV

Influencers Luna (18) en Maud (22) mogen Disney-ster interviewen in Londen: “Ik was enorm zenuwachtig”

Voor Luna Duval (18) uit Herentals en Maud Van der Vorst (22) uit Geel ging afgelopen weekend een droom in vervulling toen ze de Amerikaanse actrice Dove Cameron, die een hoofdrol speelt in de nieuwste Disney-film ‘Descendants 3', mochten ontmoeten en interviewen in Londen. Als influencers hebben de Kempense jongedames op sociale media samen enkele honderdduizenden volgers en daarom krijgen ze van Disney af en toe opdrachten om hun films bij hun jonge doelpubliek te promoten.

0 reacties

 1. Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstraten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen
  Hoogstraten

  Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstra­ten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen

  Paul Snoeys (54) van restaurant-brasserie De Gulden Coppe in Hoogstraten is de nieuwe voorzitter van Horeca provincie Antwerpen. Hij volgt daarmee Ed Van den Ouweland (58), ex-Hoogstratenaar en tegenwoordig woonachtig in Schilde, op. “We hebben de voorbije jaren onze sector op de kaart gezet en geprofessionaliseerd”, klinkt het. Ed runde verschillende horecazaken waaronder tot 2019 brouwerij ‘t Pakhuis in Antwerpen.
 2. Brandweerzones Taxandria en Kempen brengen PFOS-zones in kaart: “We zijn altijd héél zuinig geweest”
  PREMIUM
  Kempen

  Brandweer­zo­nes Taxandria en Kempen brengen PFOS-zo­nes in kaart: “We zijn altijd héél zuinig geweest”

  Er heerst voorlopig nog geen ongerustheid in de Kempen over terreinen die al dan niet verontreinigd zijn met PFOS al gaat het mogelijk wel om tientallen sites waar in minieme of grote mate sprake kan zijn van een verontreiniging. De brandweerzones Taxandria en Kempen brengen de komende dagen alles in kaart. Alle brandweerkazernes, eventuele oefenterreinen én industriële sites waarbij vroeger het fluorhoudend schuim is gebruikt, zal doorgegeven worden aan Vlaanderen.