Terwijl HYC voorzitter Van Reeth het Gulden Boek ondertekent, ontvangt secretaris Van Gilsen de cadeaucheques
Volledig scherm
Terwijl HYC voorzitter Van Reeth het Gulden Boek ondertekent, ontvangt secretaris Van Gilsen de cadeaucheques © Jurgen Geyselings

IJshockeykampioen HYC Herentals in de bloemetjes gezet: “In normale omstandigheden had hier een groots volksfeest bijgehoord”

HerentalsDe Herentalse IJshockey Club (HYC) is dinsdagavond in de raadszaal van het Administratief Centrum van Herentals in de bloemetjes gezet voor het behalen van de Belgische titel vorig jaar. Uit handen van schepen Yoleen Van Camp (N-VA) ontving HYC-secretaris Wim Van Gilsen cadeaucheques van Handelshart Herentals. Op datzelfde moment ondertekende HYC-voorzitter Frank Van Reeth het Gulden Boek van de stad onder goedkeurend oog van burgemeester Mien Van Olmen (CD&V).

 1. André Hazes in Herentals eerste grote evenement in de regio? “De concertdatum staat exact op 13 augustus, laat die 5.000 mensen maar komen!”
  PREMIUM
  Herentals

  André Hazes in Herentals eerste grote evenement in de regio? “De concertda­tum staat exact op 13 augustus, laat die 5.000 mensen maar komen!”

  Het lijkt er fel op dat in Herentals op 13 augustus één van de eerste grote evenementen in onze regio zal plaatsvinden. André Hazes Junior zakt namelijk die dag af naar de Grote Markt. Organisator Kristof Van Loy is alvast enthousiast. “Het optreden valt net op de dag dat er evenementen met meer dan 5.000 mensen mogen plaatsvinden”
 2. REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen-Mechelen

  REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivieren­land

  Het terrasjesseizoen is nu eindelijk officieel geopend! Bij Het Laatste Nieuws gaan we daarom drie weken lang op zoek naar de mooiste terrassen van Vlaanderen. Dit weekend tonen we je de gezelligste adresjes in het groen, voor wie na het wandelen rustig wil uitblazen aan een mooi tafeltje midden in de natuur. Bij deze acht adresjes in de Kempen en het Rivierenland kan je alvast neerploffen voor een deugddoend terras in het groen. Lees meer over ‘De mooiste terrassen van Vlaanderen’ in ons dossier.
 1. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden

 2. Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm
  Play

  Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm