'Adem' gaat volgende maand in première.
Volledig scherm
'Adem' gaat volgende maand in première. © RV

Hoofdarts van AZ Herentals schrijft coronacrisis van zich af met monoloog ‘Adem’: “Weken van dag en nacht werken, met veel slapeloze nachten”

herentalsHet voorjaar van 2020 was voor iedereen een bijzondere periode, maar zeker voor Filiep Bataillie. Als hoofdarts van het AZ Herentals stond hij in de frontlinie bij het uitbreken van de coronacrisis, maar nadien kreeg het coronavirus hem zelf flink te pakken. Met zelfs een opname op intensieve zorgen als gevolg. Zijn ervaringen heeft hij nu van zich afgeschreven in de monoloog ‘Adem’. Vanaf 16 september staat hij met het theaterstuk op de planken in Olen, Herentals en Kortrijk.

  1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
    Spaargids.be

    Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

    De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.