Pieter Lys (derde van links) met de medewerkers bij Patrimmonium in Lier
Volledig scherm
Pieter Lys (derde van links) met de medewerkers bij Patrimmonium in Lier © rv

Heylen Vastgoed neemt Lierse sectorgenoot over: “Nieuwbouw, plaatsbeschrijving of verhuur gebeurt ondertussen bij aparte diensten”

HerentalsHeylen Vastgoed slaat de handen in elkaar met Patrimmonium uit Lier. Alle panden van Patrimmonium worden op die manier toegevoegd aan de portefeuille van de Herentalse vastgoedmakelaar. Met twintig kantoren is Heylen Vastgoed één van de grootste spelers op de markt in ons land.

  1. Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwerking met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschillende digitale kanalen regelmatig leuke content”
    PREMIUM

    Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwer­king met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschil­len­de digitale kanalen regelmatig leuke content”

    Vandaag draait alles nog om de voorjaarklassiers in het wielerwereldje, maar 27 en 28 juli staat al bij menig Kempenaar met stip in de agenda aangeduid. Tal van artiesten staan dan op het podium en wielerhelden koersen door de binnenstad tijdens hét wielerevent van de Kempen: Het grootse Na-Tourcritium in Herentals. Met de start van de lente, kondigt Herentals Fietst/Feest graag een partnership aan met marketingagency Yellowwood, eveneens uit Herentals. “Om ook op digitaal marketingniveau het onderste uit de kan te halen, gingen we op zoek naar een lokale partner”, klinkt het.
    Herentals