De Herentalse fotografe Ann van Coninckxloey trekt nog tot half november op pad langs gesloten horecazaken.
Volledig scherm
De Herentalse fotografe Ann van Coninckxloey trekt nog tot half november op pad langs gesloten horecazaken. © Sonja d'Hertefeltt

Herentalse fotografe vereeuwigt gedwongen sluiting van horeca in beeld

HerentalsDe Herentalse fotografe Ann van Coninckxloey trekt sinds kort door de straten van de Keizerstede met haar fototoestel in de hand. Ze neemt deel aan het project ‘Corona in Beeld’, een initiatief van fotograaf Jo de Groote uit Boom.

 1. Ontbijtslag Chiro bijna enige inkomstenbron in tijden van corona: “Gelukkig kunnen we dit organiseren, zo houden we ons hoofd boven water”
  Herenthout

  Ontbijt­slag Chiro bijna enige inkomsten­bron in tijden van corona: “Gelukkig kunnen we dit organise­ren, zo houden we ons hoofd boven water”

  Op zaterdag 13 maart is het bij Chiro Herenthout alweer tijd voor hun jaarlijkse ontbijtslag. In normale omstandigheden trekken chiroleiders en leidsters dan van deur tot deur in de Herenthoutse straten om bij de mensen duizenden bestelformulieren af te geven en op te halen. Deze jaargang gebeurt alles netjes online en coronaproof, ook dat lijkt de Herenthoutenaar wel te smaken.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"