Ook dit jaar zullen er geen renners te zien zijn in het stadscentrum van Herentals
Volledig scherm
Ook dit jaar zullen er geen renners te zien zijn in het stadscentrum van Herentals © Vanderveken

Herentals Fietst/Feest 2021 zonder na-Tourcriterium: “20.000 toeschouwers coronaveilig in de stad laten rondlopen is onhaalbaar”

HerentalsHet na-Tourcriterium in Herentals valt dan wel in het corona-water, maar de organisatoren van Herentals Fietst/Feest werken aan een driedaags programma waarin er voor iedereen iets te beleven valt. Zowel muziekoptredens, fiets- en looptochten als een VIP gebeuren staan op het menu voor de bezoekers op vrijdag 30, zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Bobbejaanland investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  Bobbejaan­land investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  De lente is aangebroken en dat betekent ook dat pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) uit zijn winterslaap ontwaakt. Op zaterdag 1 april opent ‘t Plezantste Land opnieuw de deuren en bezoekers zullen heel wat nieuwe snufjes kunnen ontdekken, want Bobbejaanland investeerde vijf miljoen euro in verschillende renovatie- en thematiseringsprojecten. Blikvanger daarbij vormt uiteraard Terra Magma, de vernieuwde versie van de iconische indoorwaterattractie Indiana River.
  Lichtaart