Heldenhuis Herentals vzw huldigt een van haar nieuwe ontmoetingsbanken in.
Volledig scherm
Heldenhuis Herentals vzw huldigt een van haar nieuwe ontmoetingsbanken in. © Liese Demeulenaere

Heldenhuis nodigt uit tot ontmoeten met vijf nieuwe zitbanken: “We willen Herentalsenaars verbinden”

HerentalsHet Heldenhuis presenteert trots zijn eerste heldendaad. Verspreid over Herentals, Noorderwijk en Morkhoven plaatste de vzw vijf ontmoetingsbanken. “We moedigen iedereen aan om er plaats te nemen. Even stil te zitten, tot rust te komen, en misschien een babbeltje te slaan met wie erbij komt zitten”, zegt Chris Mertens, een van de initiatiefnemers.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwerking met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschillende digitale kanalen regelmatig leuke content”
  PREMIUM

  Herentals Fietst/Feest schakelt tandje bij dankzij samenwer­king met Yellowwood Marketing: “Binnenkort verschijnt via verschil­len­de digitale kanalen regelmatig leuke content”

  Vandaag draait alles nog om de voorjaarklassiers in het wielerwereldje, maar 27 en 28 juli staat al bij menig Kempenaar met stip in de agenda aangeduid. Tal van artiesten staan dan op het podium en wielerhelden koersen door de binnenstad tijdens hét wielerevent van de Kempen: Het grootse Na-Tourcritium in Herentals. Met de start van de lente, kondigt Herentals Fietst/Feest graag een partnership aan met marketingagency Yellowwood, eveneens uit Herentals. “Om ook op digitaal marketingniveau het onderste uit de kan te halen, gingen we op zoek naar een lokale partner”, klinkt het.
  Herentals