De overval gebeurde in zaal Het Forum.
Volledig scherm
De overval gebeurde in zaal Het Forum. © Marc Aerts

Gewapende overval op fuif: minderjarige verdachten opgesloten in jeugdinstelling

De twee minderjarigen – tieners uit Kasterlee en Herentals - die verdacht worden van een gewapende overval op een fuif in Berlaar zijn in een gesloten jeugdinstelling geplaatst. Dat heeft de jeugdrechter in Turnhout beslist. Een 23-jarige kompaan uit Herentals is onder elektronisch toezicht geplaatst. 

 1. Dineren in bubbels aan prachtig verlicht kasteel Le Paige is nog niet voor meteen: “Ondanks alle onzekerheid al meer dan 250 boekingen”
  Herentals

  Dineren in bubbels aan prachtig verlicht kasteel Le Paige is nog niet voor meteen: “Ondanks alle onzeker­heid al meer dan 250 boekingen”

  Kasteel Le Paige en zijn 50.000 lampjes gingen in Herentals en omstreken vaak over de tongen de laatste tijd. Sinds een aantal weken fonkelt het gebouw als nooit tevoren en verschenen er in de voorliggende tuin transparante bubbels met tafels, stoelen, aankleding en een barbecue in. “Ik denk dat het kasteel de afgelopen weken één van de meest gefotografeerde locaties was van de Kempen”, klinkt het bij David Stuyck van Production Pirates. “Als de horeca weer open mag, kan men hier komen genieten van lekker eten en entertainment bij Bubble BQ.”
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto