Sfeerbeeld Zomerbar Calabria in Herentals
Volledig scherm
Sfeerbeeld Zomerbar Calabria in Herentals © Stefan Knaepkens

Geen muziekfeestjes meer in zomerbar Calabria: “Te veel overlast voor buurtbewoners”

HerentalsZomerbar Calabria op de Herenthoutseweg in Herentals mag van het stadsbestuur niet langer muziekfeestjes met dj’s organiseren. Het verbod komt er nadat de buurtbewoners aangaven last te hebben van de hinder. 

 1. “Knap van Wout én Remco, maar alles nu op volgende week zondag. Wout voor Goud”
  Lille

  “Knap van Wout én Remco, maar alles nu op volgende week zondag. Wout voor Goud”

  Een overrompeling was het niet in café De Crawaett voor het WK tijdrijden, maar de trouwste supporters voor Wout Van Aert waren toch op post. Ze hoopten allemaal stiekem wel op een knalprestatie, maar ze kijken eigenlijk meer uit naar volgende zondag. Het échte WK. “Alleen met die trui kun je een heel jaar lang uitpakken", zegt Luc Wouters. Uiteindelijk won Filippo Ganna, maar de bewondering voor Wout én Remco steken ze niet onder stoelen of banken.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Jeff Gevers debuteert bij Berg en Dal tegen Rapid Leest met twee doelpunten én een assist
  voetbal eerste provinciale

  Jeff Gevers debuteert bij Berg en Dal tegen Rapid Leest met twee doelpunten én een assist

  Berg en Dal heeft zondagnamiddag zwaar uitgehaald in eerste provinciale. Het team van trainer Johan Houben had tegen Rapid Leest zijn schaapje nog voor de rust op het droge en voetbalde na de rust een veelzeggende 5-0-overwinning bij mekaar. Jeff Gevers kreeg donderdagavond te horen dat hij mocht rekenen op een eerste basisplaats en greep zijn kans met beide handen.