Medewerkers Jochem Van de Sande, Bart Uyttendaele, Barry Francken en Dennis Wuyts.
Volledig scherm
Medewerkers Jochem Van de Sande, Bart Uyttendaele, Barry Francken en Dennis Wuyts. © RV

Garage Peeters investeert ruim 1 miljoen euro in carrosseriegebouw: “Hiermee zetten we in op de toekomst”

Voor zijn merken Jaguar en Land Rover, KIA en DAF Trucks investeerde Groep Peeters te Herentals ruim één miljoen euro in een gloednieuwe carrosserie-afdeling. Achter de showrooms aan de straatzijde van de Herenthoutseweg bouwde de garagegroep een modern en toekomstgericht carrosseriegebouw.

 1. Robotland, waar je een hoovercraft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”
  PREMIUM
  Essen

  Robotland, waar je een hoover­craft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”

  Luc Van Thillo (51) kijkt vol spanning uit naar het einde van de maand, want dan opent ‘zijn’ Robotland in voormalige douaneloods in Essen. Het dorp waar hij geboren en getogen is. Voor de Vlaamse ondernemer, gebeten door alles wat met transport en technologie te maken heeft, is het een beetje een droom die in vervulling gaat. “Als ik als kind naar de Efteling ging en daar popjes zag bewegen, probeerde ik dat thuis na te maken”, knipoogt de ondernemer. De opening van 31 oktober is wel twijfelachtig door de nieuwe maatregelen.
 2. De coronacijfers in Herentals van zaterdag 17 oktober

  De coronacij­fers in Herentals van zaterdag 17 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Herentals, op één dag 11 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 89. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Herentals op 315 te liggen. Omdat Herentals meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.