V.l.n.r.: burgemeester Mien Van Olmen, schepen Yoleen Van Camp, Gert Lathouwers (Unizo Neteland), schepen Stefan Verraedt, schepen Jan Michielsen, schepen Pascal Van Nueten, schepen Peter Bellens en ondernemer Lars Haesen.
Volledig scherm
V.l.n.r.: burgemeester Mien Van Olmen, schepen Yoleen Van Camp, Gert Lathouwers (Unizo Neteland), schepen Stefan Verraedt, schepen Jan Michielsen, schepen Pascal Van Nueten, schepen Peter Bellens en ondernemer Lars Haesen. © Wouter Demuynck

Francesco-paviljoen wordt tijdelijk een mini-winkelcentrum: “Een thuis voor ondernemers die nog niet klaar zijn voor vast winkelconcept”

Vanaf begin december wordt het Francesco-paviljoen, de voormalige secundaire school van kOsh, een mini-winkelcentrum onder de naam Upstores City. In afwachting van een definitieve bestemming vind je in het pand twee jaar lang allerlei winkels, maar er is ook plek voor ateliers, co-working en sociaaleconomiebedrijven.

0 reacties

 1. Moeder en dochter runnen samen damesboetiek ‘La Vie en Yo’: “Onze pop-up kon vorig jaar amper vier dagen open, maar nu vliegen we er vol goede moed weer in”
  Herentals/Noorderwijk

  Moeder en dochter runnen samen damesboe­tiek ‘La Vie en Yo’: “Onze pop-up kon vorig jaar amper vier dagen open, maar nu vliegen we er vol goede moed weer in”

  Aan de Ring in Noorderwijk bij Herentals openden moeder Yo Vannuffelen en dochter Jana Seyen recent hun eigen kledingboetiek in pop-up stijl. Het is, na de korte opening van hun eerste winkel net voor de eerste lockdown er aankwam, de tweede keer dat de dames hun winkel openen. ‘La Vie en Yo’ in Noorderwijk is een uitbreiding op de gelijknamige webwinkel die Yo en Jana in maart 2019 in het leven riepen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"