Voor de horecazaken werden telkens stoelen geplaatst als teken voor de werkloze medewerkers
Volledig scherm
Voor de horecazaken werden telkens stoelen geplaatst als teken voor de werkloze medewerkers © Ann van Coninickxloey

Fotografe legt tijdens corona-lockdown gesloten horecazaken op gevoelige plaat vast: ‘Iedere lege stoel tegen de gevel staat voor een medewerker die job verloor’

HerentalsFotografe Ann van Coninckxloey uit Herentals trok de voorbije weken door de stad om de door corona gesloten horecazaken op beeld vast te leggen. “Voor iedere noodgedwongen werkloze plaatsten we één lege stoel tegen de gevel van de zaak”, klinkt het.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"