Mieke en haar man Michel.
Volledig scherm
Mieke en haar man Michel. © VTM

‘Faroek’-reportage over moord op juf Mieke levert vijftig tips op

De moord op zorgjuf Mieke Verlinden in Noorderwijk (een deelgemeente van Herentals) blijft een mysterie. Het parket van Antwerpen deed daarom gisteren een oproep tot getuigen in het VTM-programma ‘Faroek’. Daarbij werden voor het eerst enkele details vrijgegeven die mogelijk een belletje doen rinkelen bij toevallige getuigen. Er zijn inmiddels vijftig tips binnengelopen, meldt het parket van Antwerpen.

3 reacties

 • Argus Vercauteren

  1 maand geleden
  Ik hoop voor de familie dat de waarheid snel aan het licht komt, want de onzekerheid moet ondraaglijk zijn. Zijn er schoenenwinkels in Herentals die deze orthopedische schoenen verkopen? Wie "probleemvoeten" heeft, koopt meestal zijn/haar schoenen niet online. Het lijkt ook niet de meest modieuze schoen op de markt: oudere persoon? Kan men de schoenmaat van de dader niet afleiden uit de voetafdruk?
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  Als de schoenen zo zeldzaam zijn, kan de politie toch makkelijk de dragers ervan opsporen of niet? Te druk waarschijnlijk met de gewone burger te bestraffen op grond van corona. Daardoor blijft de crimineel vrij rondlopen met zijn zeldzame schoenen aan de voeten.
 • vandevoort johan

  1 maand geleden
  Sterkte voor de familie. Hopelijk word de dader niet in de familiale kringen gevonden !!!!!!
 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 2. Kempense Groep Kenis stapt in carsharingproject: “Nog op zoek naar staanplaatsen voor deelauto’s in heel de Kempen”
  PREMIUM
  Turnhout/Vosselaar

  Kempense Groep Kenis stapt in carsharing­pro­ject: “Nog op zoek naar staanplaat­sen voor deelauto’s in heel de Kempen”

  Niet iedereen wil of kan geld uitgeven aan een eigen wagen, maar in onze maatschappij is een auto bijna onmisbaar. Carsharing is daarom de laatste jaren enorm populair geworden. Groep Kenis, die sterk verankerd is in de Kempen, stapt nu mee in het verhaal. Samen met nog negen andere lokale spelers kwam zo het project Share4Mobility tot stand, een deelwagenproject dat in heel België beschikbaar is, maar die uitsluitend met lokale autodealers werkt.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen