Met Allerheiligen zakken er ieder jaar vele mensen af naar de begraafplaatsen
Volledig scherm
Met Allerheiligen zakken er ieder jaar vele mensen af naar de begraafplaatsen © Geert De Rycke

Extra maatregelen op en rond Herentalse begraafplaatsen in Allerheiligenweekend

HerentalsIn de periode rond Allerzielen en Allerheiligen is het ieder jaar weer druk op de begraafplaatsen in heel Herentals. De begraafplaatsen van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven zijn elke dag te voet toegankelijk van 8 tot 18 uur. Omwille van de drukte zijn er enkele extra maatregelen van kracht de komende dagen.

  1. Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdagavond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalprogramma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaatsing staan”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdag­avond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalpro­gram­ma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaat­sing staan”

    Voor de tweede week op rij kwam Wezel Sport het voorbije weekend niet in actie. Vorige week had de club te maken met een aantal coronabesmettingen. Dit weekend overkwam tegenstander Bevel hetzelfde. Het reglement van Voetbal Vlaanderen zegt dat de uitgestelde wedstrijden 10 dagen later moeten afgewerkt worden. Voor de Molse formatie uit eerste provinciale betekent dat twee keer op rij midweekvoetbal. De eerste afspraak is woensdag om 20 uur tegen Bornem in Oppuurs.