Celine Van Ouytsel
Volledig scherm
Celine Van Ouytsel © RV

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel op catwalk tijdens Modeweekend in Herentals

HerentalsTijdens het weekend van 2 en 3 oktober klopt het hart van Herentals voor mode. Op catwalks in de Zandstraat en Bovenrij tonen kledingwinkels, accessoire- en schoenwinkels hun nieuwe collectie, ook op zondag. Hoogtepunt is het defilé van modellen Celine Van Ouytsel en Femke Herygers.

 1. Aanvoerder Toon Lenaerts speelt met Dessel Sport topper in Patro Eisden:
“Ik verwacht geen doelpuntenfestival”
  voetbal eerste nationale

  Aanvoerder Toon Lenaerts speelt met Dessel Sport topper in Patro Eisden: “Ik verwacht geen doelpunten­fes­ti­val”

  In eerste nationale delen Francs Borains, Luik, Patro Eisden en Dessel Sport de leiding. Met de Limburgse formatie uit Maasmechelen en Dessel staan zaterdagvond om 20 uur twee van de leidersploegen tegenover mekaar. De Kempenaars zijn bovenaan het klassement de verrassing van de voorbije weken. Op basis van hun geleverde spel, staan ze er wel op hun plaats.
 2. Algemeen directeur van scholengroep staat zelf in de klas om lerarentekort onder de aandacht te brengen: “Dat jonge mensen minder kiezen voor lerarenberoep baart me zorgen”
  Bonheiden/Berlaar

  Algemeen directeur van scholen­groep staat zelf in de klas om lerarente­kort onder de aandacht te brengen: “Dat jonge mensen minder kiezen voor lerarenbe­roep baart me zorgen”

  Algemeen directeur van GO! Scholengroep 5 Geert Van Hoof (50 jaar) uit Berlaar stond op woensdagvoormiddag voor het eerst in twintig jaar nog eens voor een klas. De directeur van de inrichtende macht van 37 onderwijsinstellingen in de regio Mechelen, Heist-op-den-Berg en Keerbergen deed dat in de GO! Basisschool Klim Op in Bonheiden. Door opnieuw les te geven wou hij het nijpend lerarentekort onder de aandacht brengen.