Jan Bertels stelde donderdag tijdens de plenaire vergadering in de Kamer van volksvertegenwoordigers zijn laatste vraag. Hij wordt de kabinetschef van minister Frank Vandenbroucke, die hier naast hem zit.
Volledig scherm
Jan Bertels stelde donderdag tijdens de plenaire vergadering in de Kamer van volksvertegenwoordigers zijn laatste vraag. Hij wordt de kabinetschef van minister Frank Vandenbroucke, die hier naast hem zit. © RV

Ex-burgemeester van Herentals Jan Bertels wordt kabinetschef bij minister Frank Vandenbroucke

herentalsKamerlid Jan Bertels (sp.a) uit Herentals is de nieuwe kabinetschef van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a). In de Kamer van volksvertegenwoordigers wordt de gewezen burgemeester opgevolgd door Gitta Vanpeborgh. “Het is een immense uitdaging in deze tijd, maar ik ga er voor met enorm veel goesting”, zegt Bertels.

 1. Afscheid van vermoorde zorgjuf: “Mieke, we waren gelukkig met de kleine dingen. Bedankt voor alles”
  PREMIUM
  Herentals

  Afscheid van vermoorde zorgjuf: “Mieke, we waren gelukkig met de kleine dingen. Bedankt voor alles”

  In heel intieme kring is zaterdagmorgen afscheid genomen van Mieke Verlinden uit Noorderwijk. Een dag nadat héél Noorderwijk kaarsjes had buitengezet in alle mogelijke vormen en kleuren om de vermoorde juf en zorgzame (groot)moeder te herdenken. “Plots was je weg. Onze gibberende zus met de slappe lach. Machteloos, onbegrip en boosheid. Lieve zus, kruip maar dicht tegen ons moe en va en vindt troost bij hen.” Mieke Verlinden werd op 10 november om het leven gebracht in haar eigen woning. Tot nu toe is er nog altijd niemand opgepakt.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen