De wagens aan de Ringlaan in Herentals werden herleid tot schroot
Volledig scherm
De wagens aan de Ringlaan in Herentals werden herleid tot schroot © Verwimp

Eén zwaargewonde en grote ravage na ongeval met bestuurder onder invloed van drugs

HerentalsOp de Ringlaan in Herentals gebeurde dinsdagochtend iets na negen uur een zwaar ongeval. Een bestuurder reed er over de witte volle lijn en knalde vervolgens frontaal op een tegenligger. Ook twee andere voertuigen deelden in de klappen. Uiteindelijk werden één persoon zwaar- en een tweede persoon lichtgewond afgevoerd. De automobilist die het ongeval veroorzaakte, legde een positieve drugtest af.

 1. RESTOTIP. Hongaarse vleesspecialiteiten in restaurant Monarchia
  PREMIUM
  turnhout

  RESTOTIP. Hongaarse vleesspeci­a­li­tei­ten in restaurant Monarchia

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Monarchia in Turnhout. Zaakvoerder Gabor Meretei (23) serveert er de typische Hongaarse keuken, met voornamelijk heel wat vleesgerechten – van goulashsoep tot braadworsten - die stevig gekruid zijn. Lees al onze restotips hier.
 2. Zo VeloVeilig is Herentals: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Herentals

  Zo VeloVeilig is Herentals: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Herentals hebben 78 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 3. Onze weekendtips voor de Kempen: musicalspektakel GheelaMania, een landbouwbeurs of in het Merodegebied speuren naar ‘boerenschansen’
  PREMIUM
  kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: musical­spek­ta­kel GheelaMa­nia, een landbouw­beurs of in het Merodege­bied speuren naar ‘boeren­schan­sen’

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Met het totaalspektakel GheelaMania breekt in Geel het tweede luik van de feestelijke Dimpnadagen aan en ook de Archeologiedagen zorgen voor cultureel erfgoedvertier. Ook de Agridagen in Weelde zijn na twee jaar weer terug, voor gezinnen met jonge kinderen is de opening van een gloednieuw belevingspad dan weer het ideale uitje.