Voorzitter van de Gemeenschapsraad Noorderwijk Benny Nuyts in de uitgebrande chalet.
Volledig scherm
Voorzitter van de Gemeenschapsraad Noorderwijk Benny Nuyts in de uitgebrande chalet. © Peter Vanderveken

Drankhut naast kerststal Noorderwijk brandt uit: “Hopen noodoplossing te vinden tegen 13 december”

De ‘kerstkeet' van de Gemeenschapsraad Noorderwijk is zaterdagvoormiddag zwaar beschadigd geraakt na een brand.  Een kortsluiting in een verwarmingselement ligt vermoedelijk aan de basis. “We zijn aangedaan, maar hopen tegen 13 december er weer te staan”, klinkt het bij Benny Nuyts. 

1 reactie

 • Patrick Delsemme

  1 jaar geleden
  Dit is een grote tegenslag voor de organisatie van de wijkwerking ik hoop dat je de 13de terug kunt open doen
 1. Bekende Kempenaars helpen mee aan vaccinatielied ‘Zet die spuit’: “Hopelijk krijgt het veel weerklank, zodat we zo snel mogelijk van dit virus verlost zijn”
  PREMIUM
  herentals

  Bekende Kempenaars helpen mee aan vaccinatie­lied ‘Zet die spuit’: “Hopelijk krijgt het veel weerklank, zodat we zo snel mogelijk van dit virus verlost zijn”

  Heel wat bekende Kempenaars - zoals Bart Wellens, Juul Kabas, Marc Dex, Erik Goris, Julien Cools en Lea Witvrouwen - hebben hun schouders gezet onder de videoclip van ‘Zet die spuit!’, een liedje waarmee de eerstelijnszone Middenkempen mensen wil aanzetten om zich te laten vaccineren. “Het is een lichtvoetig en laagdrempelig liedje, met een refrein dat regelmatig wordt herhaald om de boodschap over te brengen”, zegt de Herentalse initiatiefnemer Hans Rombouts.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"