De nieuwe brug over het Albertkanaal aan de Herenthoutseweg in Herentals
Volledig scherm
De nieuwe brug over het Albertkanaal aan de Herenthoutseweg in Herentals © Jurgen Geyselings

Donderdag opent nieuwe brug over Albertkanaal: “Aangenamer voor zwakke weggebruikers dankzij fietspaden die meer dan drie meter breed zijn”

HerentalsDe nieuwe brug in Herentals aan de Herenthoutseweg wordt donderdagmorgen 24 juni opengesteld voor het verkeer. Met de opening van de brug over het Albertkanaal verdwijnt ineens ook een hoop verkeersellende.

 1. Weekendtips voor de Kempen: van kermis en festival tot een waterskishow
  PREMIUM
  Kempen

  Weekend­tips voor de Kempen: van kermis en festival tot een waterskis­how

  De temperaturen zullen ook dit weekend aan de hoge kant blijven, maar bij de pakken blijven zitten heeft ook geen zin. En in de Kempen valt er altijd nog wel iets te beleven om naartoe te gaan. In Turnhout opent de grote augustustusfoor, op het recreatiedomein de Mosten in Meer kan je voor één keer een nacht overnachten, Fiësta Europa brengt ons in vakantiesfeer en in Minderhout kan je vrijdag en zaterdag nog terecht voor de zwoele ritmes van de Antilliaanse Feesten. Of wat dacht u van een spetterende show van een waterskivereniging?
 2. Van Bar 4 Nature tot Bloom Beach Club: in deze 7 hippe zomerbars in de Kempen geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Kempen

  Van Bar 4 Nature tot Bloom Beach Club: in deze 7 hippe zomerbars in de Kempen geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wij gingen voor jou op zoek naar de hipste en leukste zomerbars in de Kempen. Van ecologisch verantwoord in Balen tot ‘tulum chic’ in Herentals. Op deze gezellige plekjes is het heerlijk vertoeven tijdens deze hitte.