Directeur Jan Van Dyck gaat met pensioen
Volledig scherm
Directeur Jan Van Dyck gaat met pensioen © Sofie Verlinden

Directeur Jan Van Dyck trekt na 40 trouwe kOsh-jaren de schoolpoort achter zich dicht

HerentalsBinnen de muren van de eerstegraadscampus bij kOsh in Herentals heeft directeur Jan Van Dyck (62) zijn schoolcarriere donderdag afgesloten. Van Dyck bleef de Herentalse scholengemeenschap veertig jaar trouw en startte begin jaren tachtig als godsdienstleraar.

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 2. Veiling voor zieke Glenn (26) brengt meer dan 20.000 euro op: “Dit hadden we nooit verwacht”
  Lille

  Veiling voor zieke Glenn (26) brengt meer dan 20.000 euro op: “Dit hadden we nooit verwacht”

  De veiling die enkele vrienden van Glenn Smolderen (26) uit Lille organiseerden om hem en zijn familie te steunen in zijn strijd tegen een zeldzame botkanker, bracht maar liefst 20.561 euro op. Binnenkort volgt er zelfs een tweede veiling omdat ze nog heel wat truitjes van bekende sporters hebben gekregen. Glenn, ‘De Smol’ voor de vrienden, moet deze week in Keulen opnieuw een behandeling ondergaan.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug