De dierenliefhebbers pleiten al enkele jaren voor een hondenweide in Herentals.
Volledig scherm
De dierenliefhebbers pleiten al enkele jaren voor een hondenweide in Herentals. © Peter Vanderveken

Dierenliefhebbers pleiten voor Herentalse hondenweide

Heel wat hondenliefhebbers in Herentals pleiten al enkele jaren voor een hondenweide in de stad. Momenteel beschikt de stad nog niet over een hondenweide, enkele dierenvrienden zijn een petitie gestart waarmee ze de stad duidelijk willen maken hoe belangrijk ze dit vinden.

0 reacties

 1. The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”
  Brasschaat/Beveren/Borsbeek

  The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”

  De broers Jan en Guy Pluym van Feathers Events lanceerden begin dit jaar het idee om met hun muziekfestival in combinatie met springkasten, The Big Bounce, naar de Vlaamse scholen te trekken. Een schot in de roos, want tot eind juni zitten ze helemaal volgeboekt. Vlaamse scholen zagen het blijkbaar als een perfect alternatief voor afgelaste schoolreizen. De eerste scholen in Borsbeek en Beveren waren afgelopen week aan de beurt. De broers doen nu ook het aanbod naar steden en gemeenten om daar een festival te organiseren én breiden het concept uit naar begin van het volgend schooljaar.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan