Yoleen Van Camp.
Volledig scherm
Yoleen Van Camp. © BELGA

Deontologische commissie buigt zich over uitschuiver van eerste schepen Yoleen Van Camp

De deontologische commissie van de stad gaat het voorval tussen de eerste schepen Yoleen Van Camp (N-VA) en marktkramer Geert Luyckx verder beoordelen. Dat doet ze op vraag van meerderheidsfracties N-VA en CD&V. Schepen Van Camp beging op de gemeenteraad van afgelopen week een uitschuiver door financiële informatie van de marktkramer openbaar te maken.

1 reactie

 • Marnix Malone

  2 jaar geleden
  Is gewoon inbreuk op de privacy en laster. Ik zou zelfs een schadevergoeding eisen!
 1. Kipkap en ossebil zijn vierde en vijfde erkende streekproduct van Slagerij Vandecruys
  Geel

  Kipkap en ossebil zijn vierde en vijfde erkende streekpro­duct van Slagerij Vandecruys

  Slagerij Vandecruys in Geel-Ten Aard is alweer twee erkende streekproducten rijker. Eerder werden hun witte pensen, zwarte pensen en Kempisch gezouten spek al erkend als streekproduct, nu hebben ook hun kipkap en Filet d’Anvers - in Geel beter bekend als ossebil - die eer gekregen. “We hebben de aanvraag voor beide producten ingediend omdat ze steeds beter verkopen. Mensen zijn nu veel meer met lokale producten bezig.”
 2. Gezinsbubbels zoeken naar vermiste prinses Preicilla tijdens alternatief schoolfeest in Oosterwijk
  westerlo

  Gezinsbub­bels zoeken naar vermiste prinses Preicilla tijdens alterna­tief school­feest in Oosterwijk

  Een normaal schoolfeest zit er nog niet in en dus bokste de basisschool van Oosterwijk (Westerlo) een coronaveilig alternatief in elkaar. Bubbels van maximaal 10 personen konden dit weekend een wandelzoektocht in en rond de school stappen, waarbij ze de verdwijning van prinses Preicilla dienden op te lossen. Het was meteen ook de ideale gelegenheid om het gloednieuwe houten kasteel op de speelplaats te onthullen.